Brf Glasbruket 1

Glasbruket oversigt - Brf Glasbruket - Malmö

SE – Malmö

Brf Glasbrukets fastighet ligger fint med sina tre entréer vid vattnet i Limhamn. Det var viktigt för föreningen att hitta en lösning med hög design som harmoniserar med fastigheten och ytterligare höjer intrycket av entréerna. Dessutom stod design och tekniska funktioner högst upp på kravlistan. Ett helhetskoncept från Scantron blev lösningen.

Scantrons lösning är en kombination av ett skräddarsytt portregister i rostfritt stål i fullhöjdsprofil (i 610-serien), passerkontroll och info-tavlor – allt integrerat i ett och samma system. Jonas Lideborg, VD för Scantron menar att man genom 610-serien har vi möjlighet att erbjuda något unikt som han inte sett någon annan leverera på den svenska marknaden ännu.

– Det är en fantastisk produkt som gör det möjligt att helt integrera en modern porttelefoni- och passagekontrolllösning i ett entréparti. Lösningen har under många år levererats mycket framgångsrikt i Danmark, säger han.

– I portregistret till Brf Glasbruket 1 har vi integrerat våra nya digitala namndisplayer som grupperats våningsvis där vi graverat in våningsnamnet vid varje grupp. Vi har även fällt in kamera, kortläsare och kodlås. Insidan av portregistret har lackerats i samma kulör som entrépartiet i trapphuset vilket gör att den smälter in på ett fantastiskt sätt, fortsätter Jonas Lideborg.

Lösningen bygger även på Scantrons populära Multiapp där boende kan ta emot samtal och samtidigt se besökaren som man pratar med på sin smartphone. I Multiappen kan man även öppna samtliga dörrar som är anslutna till systemet, lagra dokument och mycket mer. Funktioner som är mycket uppskattade av föreningen.