Carlsberg Byen

Köpenhamns nya stadskärna Carlsberg Byen, är ett område med allt som hjärtat önskar. Området omfattas av bostäder, affärer, gröna parker, kontor, skolor och dagis. Invånarna har gott om möjligheter att klara av dags aktiviteterna i närområdet. Carlsberg Byen erbjuder både takvåningar och familjelägenheter av alla storlekar samt lokaler för företag. I den nya stadskärnan är kompletta Scantron-porttelefoner- och passerkontroll lösningar installerade, varje lösning är unikt anpassade till den specifika byggnaden.

Ottilia2 300x300 - Carlsberg Byen - Köpenhamn

Ottilia Hus

jacobsen hus 2 300x300 - Carlsberg Byen - Köpenhamn

Jacobsen Hus

bohrs tårn 2 300x300 - Carlsberg Byen - Köpenhamn

Bohrs Tårn

heiberg bindesbøll 4 300x300 - Carlsberg Byen - Köpenhamn

Heiberg Huse

Heiberg huse bindesbøll 2 300x300 - Carlsberg Byen - Köpenhamn

Bindesbøll Hus

Ottilia Hus

Ottilia Hus i Carlsberg Byen innehåller 27 lägenheter, där var och en är unik när det gäller inredning och storlek. Varje lägenhet har sitt eget uttryck. Huset erbjuder både små mysiga men även större, rymligare familjelägenheter fördelade på två våningar. Alla lägenheter har balkong eller terrass. Vid huvudingångarna har de installerat Serie 410 porttelefoner med kamera. Serie 410-porttelefonerna är utformade efter egen design och är speciellt anpassade till uppgångarna i Ottilia Hus, där inga lägenheter eller uppgångar är desamma. Med video porttelefoner installerade i byggnaden, ökar säkerheten och boende kan använda sina SLIM50T-svarsapparater för att se vem som ringer på och ge åtkomst.

Jacobsen Hus

Jacobsen Hus i Carlsberg Byen är uppkallad efter J.C. Jacobsen, grundare av Danmarks största bryggeri. Jacobsen hade mycket konst och ägde till och med en stor samling av olika konstverk. Detta bär också Jacobsen Hus, och boenden i de 13 lägenheterna har alla en fantastisk utsikt över de skyddade byggnaderna i Carlsberg Byen och utsikt över Søndermarken. Vid huvudingångarna har installerats Serie 410 porttelefoner med video i rostfritt stål, den snygga designen ger en vacker kontrast till byggnadens mörka stenar. Scantron Serie 410-lösning möjliggör anpassning av en porttelefoner anpassade till byggnadens historia och design.

Bohrs Tårn

När man ser över Carlsberg Byen är det svårt att se över Köpenhamns nya 100 meter höga lägenhetshus Bohrs Tårn. De stora panoramafönstrena ger utsikt över hela Köpenhamns stadsliv och naturområden. I Bohrs Tårn får boenden mycket tystnad, ljus och utsikt utan ända.

Vid huvudentrén till Bohrs Tårn finns en MIX porttelefon med vridhjul, display, kamera och mikrofon. Det vridbara hjulet gör det enkelt att navigera mellan de många lägenheter på totalt 29 våningar. I detta höghus byggs porttelefonin ut med ett Scantron brandkommunikationssystem, vilket möjliggör kommunikation till boende vid brand eller evakuering. Detta görs via en brandmanpanel, som är förprogrammerad för att ansluta till enskilda eller alla boende via sina SLIM60BT svarsapparater.

Heiberg Huse

Heiberg Huse består av två vackra arkitektoniska byggnader, som är vackert anlagda med sin omgivning inklusive Bindesbøll Hus och historiska Frederiksberg. De två byggnaderna på respektive 3 och 5 våningar, erbjuder moderna och ljusa lägenheter från 80 m2 upp till 179 m2. Alla lägenheter har antingen uteplats, terrass eller balkong. Vid byggnadens ytterdörrar har porttelefoner av Serie 410 i rostfritt stål installerats, i överensstämmelse med byggnadens minimalistiska stil och design. I lägenheterna finns VLux svarsapparater installerade, vilket gör det möjligt för boende att se vem som ringer på porttelefonen. Vid sekundärdörrar finns Nexus-läsare där boende får åtkomst med sin personliga tagg. Samma tagg används på Serie 410 porttelefonens beröringsfria läsare.

Bindesbøll Hus

Med en unik placering mellan Carlsberg Byen och historiska Frederiksberg, finns Bindesbøll Hus som är omgivet av både själ och historia. Bindesbøll Hus består av 51 attraktiva lägenheter, som är perfekta för barnfamiljer. Området är ett av de grönaste i Carlsberg Byen, omgiven av en park, lekplatser och en fotbollsplan.
Vid Bindesbølls entrédörr ringer gästerna på via den installerade Serie 410 porttelefonen med video. Boende tar emot samtalen på sin VLux svarsapparat med lur. Porttelefonens rostfria design står väl för Bindesbøll Hus moderna arkitektur och ger ett bra helhetsintryck. Vid sekundära dörrar finns Nexus-läsare. Detta gör det möjligt för boende att låsa upp med sin personliga tagg, på antingen porttelefonens inbyggda läsare eller de upphängda Nexus-läsarna.